­

Nyheder

Video: Foredrag om plastik i verdenshavene

19. december, 2016|

Flygtninge: Krise eller mulighed? Med bl.a. Jens Rohde

30. marts, 2016|

Velbesøgt EU-Konference i Aarhus

12. november, 2015|

Fulde huse i Midtjylland

22. september, 2015|

Hvordan klarer erhvervslivet sig i fremtidens Europa?

16. september, 2015|

Det kræver lederskab at løse krisen

10. september, 2015|

”Vi vil Europa” – er et motto vi arbejder ihærdigt for at efterleve i Region Midtjylland. Vores region omfatter hele regionen, med undtagelse af kommunerne Skive og Viborg, der er deres egen region. Med 18 kommuner har vi et meget stort udviklingspotentiale og et af vores mål er at sikre mindst 100 medlemmer i hver af de 18 kommuner. Der er 10 dagblade i regionen og vores debatstrategi er at være synlig i disse medier og de sociale medier samtidig med, at vi bestræber os på at være aktive med aktuelle og anderledes EU-oplæg og events.  Vi vil med vores mål sørge for at bringe Europa med i både debatten og i dagligdagen. Heldigvis har vi en aktiv bestyrelse, der spænder bredt aldersmæssigt, politisk og geografisk.

I 2017 er Aarhus – og hele region Midtjylland – kulturby. Det gennemgående tema for kulturbyen er RETHINK. I Europabevægelsen Region Midtjylland tilslutter vi os dette tema, og vi arbejder direkte og vedholdende for at ”gentænke” vores egen organisation med vores metoder, mål og virkemidler. Vi samarbejder og indgår aktivt i ”Kulturbysprojektet 2017”

Alle, der vil Europa, er meget velkomne. Vi ser frem til at møde dig, og byde dig velkommen i Europabevægelsen Region Midtjylland.

Vedtægter

Referat Generalforsamling
Vedtægter

Begivenheder

Bestyrelse

Poul ElmegaardFormand
Telefon: 3059 0906
Sindbjergvej 1G, 8600 Silkeborg
Nadia SeebergNæstformand
Margrete Goetting HeinKasserer
Thor Hoffman
Jette Phillipsen