­

FokusEuropa

FokusEuropa er et gratis elektronisk nyhedsbrev, der udkommer hver 14. dag. Formen er enkel og indholdet aktuelt. Vi har valgt navnet ”FokusEuropa”, fordi det understreger, at Europa-politikken er i fokus 365 dage om året. FokusEuropa er beregnet til læsning på nettet. I nyhedsbrevet finder du korte nyheder og analyser af aktuelle problemstillinger i Europa. I hver udgave af FokusEuropa får du også en anmeldese af en væsentlig bog, der har relevans for Europa-debatten.

EU-arrangementer

I nyhedsbrevet kan man se Europa-relevante arrangementer i hele Danmark for de kommende to uger. På Europabevægelsens hjemmeside er en kalender for hele året, der indeholder relevante arrangementer, møder, seminarer osv.

Nyeste viden

Rundt omkring i Europa forskes der på livet løs i de mange tænketanke. I nyhedsbrevet præsenterer vi nogle af de resultater, der kommer ud af det – sjove og historiske facts.

Vidste du f.eks., at afskaffelse af dødsstraffen er en betingelse for at blive medlem af EU? Eller at 38 pct. af alle EU-borgere dyrker sport mindst én gang om ugen?

Modtag nyhedsbrevet

Kort fortalt: FokusEuropa betyder relevant EU-stof i øjenhøjde. Du kan finde artikler fra tidligere nyhedsbreve her på sitet. Ønsker du at modtage FokusEuropa, kan du tilmelde dig ved at udfylde formularen til højre – så får du alle de artikler, du kan se nedenfor i indbakken, samlet og klar til at læse cirka hver 2. uge.