­

Nyheder

Rikke Karlsson på Rebildhus

13. januar, 2017|

Besøg hos Hjørring Varmeforsyning

10. marts, 2016|

Europabevægelsens Tour de Nordjylland

27. november, 2015|

Generationsskifte i Region Nordjylland

25. februar, 2015|

Europabevægelsen i Nordjylland er den nordjyske lokalafdeling af Den Danske Europabevægelse. Foreningen er tværpolitisk og støtter europæisk og internationalt samarbejde, som grundlag for dansk politik, kultur og selvforståelse. Derfor vil Europabevægelsen i Nordjylland arbejde for et aktivt dansk engagement i Europarådet, i EU og i andre europæiske og internationale fora.

I Europabevægelsen i Nordjylland har vi det til fælles, at vi vægter det europæiske samarbejde højt. Derfor bidrager vi gerne til, at synspunkter – og øvrige impulser – fra Nordjylland bliver hørt i Europæisk sammenhæng. Derfor ser vi det som en pligt, at vi engagerer og inddrager nordjyder, virksomheder og foreninger i den europæiske debat. Det gør vi gennem møder, debatarrangementer, events m.m.

Europabevægelsens medlemmer har forskellig politisk baggrund, hvorfor holdningerne er forskellige når det kommer til det europæiske samarbejde – lad det være EU eller Europarådet. Vi er dog enige om en ting, at et europæisk samarbejde et vigtigt for Danmark og Europas velstand. Derfor anser vi det som værende naturligt, at Europarådet og EU er en del af demokratiet i Danmark og Europa.

Begivenheder

Bestyrelse

John Lomholdt Formand
Bent Monrad
Poul-Erik Uttrup
Danni Andersen
John Buhl
Gunhild Olesen Møller
Narcis George Matache
Christian Kornerup