BLIV FRIVILLIG I EUROPABEVÆGELSEN

Har du lyst til at gøre en forskel? Brænder du for politik? Har du lyst til at bidrage med lidt af din tid som frivillig?

Europabevægelsen sætter altid pris på frivillige kræfter, hvad enten du kan bidrage med 5 minutter til 5 timer om ugen, da der ofte er mange forskellige opgaver at tage fat på, både på sekretariatet og i de forskellige regioner. Vi har mange frivillige, der fx hjælper med kommunikationsopgaver, grafik, webside, projekter eller noget helt fjerde.

Hvad enten du har et overordnet område, du gerne vil blive bedre til, eller eventuelt har en konkret idé til et projekt, er vi meget interesseret i at få en snak med dig om dine muligheder for frivilligt arbejde hos os. Som frivillig har du nemlig stor mulighed for at bidrage netop dér, hvor du har din interesse.

Hvilke frivilligopgaver findes der?

Kommunikationsopgaver

Som kommunikationsfrivillig kan du skrive artikler til vores nyhedsbrev ‘FokusEuropa’, til hjemmesiden og til de sociale medier. Desuden kan du bidrage med nyhedsbreve, læserbreve, infomateriale, brochurer og meget andet. Har du et specifikt emne, du synes er spændende og gerne vil skrive om, så er der rig mulighed for at foreslå det.

Fundraisingopgaver

Europabevægelsens mange arrangementer muliggøres bl.a. af samarbejde med virksomheder og donationer fra fonde. Dermed ser Europabevægelsen altid positivt på frivillige med god energi i telefonen og med lysten til at give vores faste fundraiser en hånd i forbindelse med de konkrete projekter.

Grafikeropgaver

Grafiske opgaver omfatter bl.a. layout på vores nyhedsbreve, magasiner og brochurer, samt opgaver i forbindelse med arrangementer og projekter.

Projektarbejde

Europabevægelsen arrangerer løbende arrangementer, kampagner, debataftenener og andre slags events. Der er et par projekter, som vil fortsætte i den kommende periode fx netværket Kvinder og Europa og Forfatteraften. Der vil også blive tid til et nyt oplysningsprojekt i det næste stykke tid, herunder udarbejdelse af undervisningsmateriale om EU.

EU Taskforce

Taskforcen tager ud til folke- og efterskoler rundt omkring i Danmark og underviser eleverne i EU-systemet ved hjælp af rollespil, cases og andre dynamiske metoder.

Bestyrelserne og Landsforeningsudvalg

Europabevægelsen består udover landssekretariatet på Frederiksberg af 10 regioner, hvor det også er muligt at engagere sig som frivillig.

Har du lyst til at engagere dig som frivillig i Europabevægelsen, kan du skrive en mail til eubev@eubev.dk eller ringe på 33 141 141.

Vi ser frem til at høre fra dig!